Naeld& Heren!

Naeld& is er voor heren die persoonlijke aandacht belangrijk vinden. Voor heren die houden van een mooi product. Heren die de prijs belangrijk vinden maar zich niet blindstaren op goedkoop omdat ze weten dat 'value for money' belangrijker is dan duurkoop. Naeld& is voor heren die hun sociale leven belangrijker vinden dan kostbare tijd te verliezen aan winkelen. Naeld& is er ook voor die heren die zich realiseren dat goedgekleed zijn succes brengt in zowel het privé als in het zakelijke leven. 


foto (2).JPG

Even voorstellen .

Initiatiefnemer van Naeld& is Olaf. 

Na een textiel studie aan 'de Maere' in Enschede is hij zijn carrière gestart in Duitsland bij Cruse bekleidung GmbH & Co K.G.  als product manager confectie. Daarna heeft hij ruim 5 jaar leiding gegeven aan de productieafdeling van een private label organisatie in Nederland en productie aangestuurd in landen als China, India, Pakistan en Oost Europa. Voor de start van Naeld& was hij Buying & Sourcing manager LIS voor inkoopvereniging DECO te IJsselstein voor een periode van 6 jaar. 

In deze functie gaf Olaf leiding aan de inkoopafdeling en was verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de huiscollectie. Olaf was tevens de gesprekspartner voor de aangesloten winkels m.b.t. trends en marktontwikkelingen maar ook voor het collectieve belang tussen leverancier en de aangesloten winkels. Juist in deze gesprekken is hij zich gaan realiseren dat we de klanten in de winkel nog wel eens 'tekort' doen. Door de financiële druk werkt men met steeds hogere winkelmarges en wordt er eerder met de uitverkoop gestart. Hierdoor wordt (onopzettelijk) de trouwe klant als het ware 'gestraft' voor zijn vroege seizoen aankoop. Daarnaast heeft de ontwikkeling van internet, dat o.a. geen openingstijden kent en geen last heeft van parkeerkosten, hem doen besluiten tot het aanbieden van deze andere manier van winkelen. 

Naeld& is niet afhankelijk van openingstijden! Om u de aandacht en privacy te geven die u verdient, wordt er uitsluitend op afspraak gewerkt. U bent van harte welkom bij  Naeld& dat gelegen is langs de Vecht en beschikt over een eigen parkeergelegenheid.

Olaf hoopt u binnenkort eens te mogen ontmoeten om u vrijblijvend de mogelijkheden te laten zien. 

Met vriendelijke groet, 

Naeld&